Bucharest

“To see far is one thing: going there is another.” quote van de Roemeense beeldhouwer Constantin Brancusi.

Ieder jaargang van het Dutch Dream Coachingsprogramma heeft zijn halfjaarlijkse evaluatie moment in de vorm van een meerdaagse buitenlandse inspiratiereis. Dit jaar gaan we het fascinerende Roemenië en haar bruisende hoofdstad Boekarest bezoeken, alwaar we ontvangen zullen worden door de Nederlandse Ambassadeur, verschillende lokale ondernemers zullen ontmoeten en natuurlijk van de bezienswaardigheden van de stad zullen genieten.

Roemenië is een groeimarkt die vele interessante kansen biedt voor Nederlandse ondernemers. Nederland is hier de grootste investeerder, er zijn ruim 4.500 Nederlandse bedrijven hier actief. Naast veel MKB, zitten bijna alle grote Nederlandse multinationals hier. Roemenië is aantrekkelijk door de strategische ligging en het goedkope, maar hoog opgeleide, arbeidspotentieel. Het lijkt ons interessant om het hedendaagse Roemenië met eigen ogen te zien en te beleven.

Op 6 april 2016 zal de Dutch Dream delegatie naar Boekarest afreizen, met alle betrokken partners, ondernemers en coaches. Boekarest (București) maakte vele jaren deel uit van het Ottomaanse Rijk en kent duidelijke oriëntaalse invloeden. De Roemeense hoofdstad staat bekend om de socialistische bouwwerken waaronder het reusachtige parlementsgebouw. Het zijn echter met name de vele parken, kerken en Franse architectuur die het straatbeeld bepalen. Daarnaast heeft Boekarest vele uitstekende restaurants en een zeer bruisend en veelzijdig nachtleven. Onze deelnemers zullen volop de gelegenheid krijgen dit alles te ervaren door het bezoek aan Cotroceni Palace op de donderdag, de city walk op vrijdag en natuurlijk het avondprogramma waarbij we verschillende restaurants bezoeken in het oude centrum.

Een zeer belangrijk onderdeel van de inspiratiereis is natuurlijk wederom de halfjaarlijkse evaluatie van ons Dutch Dream Coachingsprogramma. Met de hele groep zullen we onze ervaringen binnen het programma tot nu toe delen en bespreken. De evaluatie vindt plaats bij Kuijken Logistics Group, een grote internationale speler die oorspronkelijk uit Nederland komt en nu ook in Roemenië opereert.

We verwachten dit jaar een bijzondere reis naar het ‘land van uitersten’!

 

Attachments

Gerelateerd Nieuws