Bucharest

Ieder jaargang van het Dutch Dream Coachingsprogramma heeft zijn halfjaarlijkse evaluatie moment in de vorm van een meerdaagse buitenlandse inspiratiereis. Ook dit jaar wordt er een leerzame reis georganiseerd en de bestemming dit jaar is Boekarest, Roemenië geworden!

Roemenië is een groeimarkt die vele interessante kansen biedt voor Nederlandse ondernemers. Nederland is hier de grootste investeerder, er zijn ruim 4.500 Nederlandse bedrijven hier actief. Naast veel MKB, zitten bijna alle grote Nederlandse multinationals hier ook. Roemenië is aantrekkelijk door de strategische ligging en het goedkope, maar hoog opgeleide, arbeidspotentieel. Het lijkt ons interessant om het hedendaagse Roemenië met eigen ogen te zien. En we moeten niet vergeten waar Roemenië om bekend staat, namelijk de prachtige natuur en gebouwen.

Van 6 tot 8 april 2016 zal de Dutch Dream delegatie naar Roemenië afreizen, met alle betrokken partners en deelnemers, alwaar deze een bezoek zal brengen aan de Nederlandse Ambassade in Boekarest, verschillende lokale ondernemers zullen ontmoeten en natuurlijk de vele bezienswaardigheden zullen bezoeken. Daarnaast vindt tijdens deze reis ook de evaluatiemeeting plaats voor het eerste deel van het nationale Dutch Dream Coachingsprogramma.

We verwachten dit jaar een bijzondere reis naar het ‘land van uitersten’.

Klik hieronder voor de event-informatie en om je aan te melden.

Gerelateerd Nieuws