Event-detail
  • Datum 27 November 2017

Beste Dutch Dream Relatie,

 

U bent van harte uitgenodigd voor ons Dutch Dream Award Event 2017 op 27 november 2017. Het programma is van 15.30 tot 20.00 uur. Het uitgebreide programma kunt u via info@dutchdreamfoundation.nl opvragen.

U kunt zich voor woensdag 1 november 2017 aanmelden. HIER AANMELDEN. Wees er snel bij! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Onze ondernemers, coaches, partners, ambassadeurs en leden van ons Dutch Dream Network krijgen voorrang. Wij hopen u te verwelkomen om 15.30 uur in het AFAS Da Vinci Theater te Leusden.

 

Dit jaar organiseren wij onder deskundige leiding van onze moderator Jörgen Raymann  voor de zevende keer ons Dutch Dream Award Event. Dit doen we samen met onze partner AFAS Software.

 

Tevens mogen wij dit jaar het 11 jarig jubileum van onze Stichting Dutch Dream Foundation vieren. Reden genoeg voor een extra feestelijke editie van dit jaarlijks evenement! Het thema van deze mooie dag is “Sociale innovatie en Betekeniseconomie”.

 

Op deze bijzondere dag wordt er zowel een Dutch Dream Award uitgereikt aan de ondernemer uit de zevende lichting van ons landelijk Dutch Dream Coachingsprogramma, als aan een ondernemer uit de derde  lichting van ons programma in de regio Amsterdam. Tot slot is er de bekendmaking van de achtste lichting van ons Dutch Dream Coachingsprogramma.

 

Mede namens ons bestuur, heten wij u alvast van harte welkom op 27 november 2017 in Leusden!

NOTE! Dresscode is Cocktail business.

 

Warme groet,

Mevr. mr. Zehra Dogan

Directeur en Certified International Co-Active Coach (CPCC, ACC).

Dutch Dream Foundation.