Dutch Dream Ambassadeurs

Laura Geerlings

Laura Geerlings

  • Directeur Verkoop Interpolis
Nicole Mulder

Nicole Mulder

  • Manager, Senior Archaeologist at RAAP Archeologisch Adviesbureau
Ben van de Vrie

Ben van de Vrie

  • Partner Mondriaan Management & Consultancy
Francine Zijlstra

Francine Zijlstra

  • Managing Partner AuxiSolid B.V., Real Estate Investment Strategy

Comité van Aanbeveling

Ab van der Touw

Ab van der Touw

  • Directievoorzitter Siemens Nederland
Bernard Bot

Bernard Bot

  • Voormalig minister van Buitenlandse Zaken en momenteel partner bij Meines Holla & Partners
Mirjam Sijmons

Mirjam Sijmons

  • Algemeen directeur ArboNed
Thomas van Rijckevorsel

Thomas van Rijckevorsel

  • Voormalig lid Raad van Bestuur Achmea, momenteel commissaris bij Staalbankiers

Media partners

MKB Servicedesk

MKB Servicedesk is het ondernemersplatform van MKB-Nederland! MKB Servicedesk wordt gedreven door ondernemerschap. Een passie. Wij geloven in ondernemerschap en dragen dat uit. (link naar website)

Orange Pirates

Orange Pirates is een marketingbureau dat gespecialiseerd is om uw merk bij de hand te nemen en zo de Nederlandse markt te veroveren. (link naar website)

Internetbureau Jun-E-Jay

Internetbureau Jun-E-Jay is specialist is het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites, webshops en applicaties.

Supporting partners

Triodor Software

Triodor Software is een software-ontwikkelingsbedrijf met vestigingen in Nederland, Amerika en Turkije, waar het Research & Development Centre is gehuisvest. Ze dragen ondernemerschap en diversiteit een warm hart toe.

Orange Games

Orange Games is een ontwikkelaar en uitgever van gaming software en heeft vestigingen in Nederland en Turkije. Orange Games is ontstaan door een fusie van KeyGames Network, Gemblygames en Youdagames.

Porth4Growth

Porth4Growth is het in groei gespecialiseerde netwerk op landelijk en regionaal niveau, voor en door ondernemers. De kernactiviteit van Port4Growth is het bij elkaar brengen van groeiondernemers.

Entrepreneur Scan

Entrepreneur Scan ondersteunt business coaches en adviseurs al meer dan 20 jaar. Met onze wetenschappelijk bewezen online tests, tools & trainingen stijgen de overlevingskansen van ondernemers tot 89%.

OnLaw Advocaten

OnLaw Advocaten biedt expertise op het gebied van Nederlands en internationaal ondernemingsrecht, arbeidsrecht, letselschade en Nederlands immigratierecht. (link naar website)

Rijksuniversiteit Groningen

Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. (link naar website)

Tilburg University

Tilburg University is een universiteit die gespecialiseerd is in mens- en maatschappijwetenschappen. Ze werd opgericht in 1927. Tilburg University draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. (link naar website)

BDO

BDO heeft de ambitie om de rol van vertrouwd adviseur en onafhankelijke accountant te vervullen voor klanten en de maatschappij. Ze onderscheiden zich door het bieden van de allerbeste service aan onze klanten en het leveren van professionele kwaliteit voor partners en medewerkers. (link naar website)

De Radboud Universiteit Nijmegen

De Radboud Universiteit Nijmegen is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Samen met RadboudUMC scheppen ze een intellectueel klimaat dat onze medewerkers en studenten inspireert en uitdaagt. (link naar website)
Op 13 januari 2016 is nlgroeit gelanceerd: een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Doelstelling van dit initiatief is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.
Vrougje Fikke
Vrougje Fikke volgde een opleiding voor directiesecretaresse, omdat zij zichzelf niet voor de klas zag staan. Daarna werkte jarenlang als (directie)secretaresse bij heel veel verschillende bedrijven. In het begin vond zij in die banen een uitdaging, maar al snel werden de werkzaamheden routinematige handelingen. Zij miste een verdere uitdaging. Tijdens haar werk werd zij steeds vaker gevraagd om eens kritisch naar een beleidsstuk te kijken en stukken te schrijven. Daar is haar passie voor het Nederlands ontstaan. In september 2011 is haar bedrijf Fiksem ontstaan en zo kwam een lang gekoesterde wens in vervulling.

Fiksem
Vrougje Fikke is tekstschrijver en redacteur. Zij is vaste redacteur van Het Gelderse Voetbal en co-auteur van het boek ‘Cruijff, 14 – bijzondere ontmoetingen met het fenomeen’.

Vrougje Fikke helpt bedrijven, verenigingen en stichtingen, maar ook studenten bij het optimaliseren van hun teksten. Een veel gehoorde reactie is: ‘Iedereen kan wel een tekst schrijven. Ik heb geen tekstschrijver nodig. In ons bedrijf of in onze vereniging is er een medewerker die dit wel kan.’ Met die stelling is zij het niet eens. Veel mensen kunnen inderdaad iets op papier zetten, maar de vraag is of de boodschap in de tekst overkomt. En juist daar ligt de kracht van een goede tekst. Haar teksten kenmerken zich door het menselijke aspect, de emotie en de passie. Voor haar is een goede tekst, een tekst die raakt en aanspreekt.

Daarnaast ondersteunt en coacht zij studenten bij het schrijven van hun scripties en theses. Voor veel studenten is het moeilijk om hun gedachten begrijpelijk en geordend op papier te zetten. Na haar tekstcontrole hebben deze studenten een goed leesbare en gestructureerde tekst.

Opdrachtgevers zien in Vrougje een vakvrouw met oog voor het detail en hart voor haar werk. Door haar gedrevenheid en luisterend oor haalt zij het optimale uit haar werk en weet zij de boodschap van de klant goed weer te geven. Haar motto: ‘Het eindresultaat moet goed zijn, soms zelfs net dat beetje meer dan goed. Mijn klanten moeten het ‘wauw’-gevoel hebben!’