Hart voor ondernemerschap?
De Dutch Dream Foundation (DDF) zet zich sinds 2006 in voor een actieve en positieve maatschappij vanuit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Onze visie is dat hiervoor rolmodellen nodig zijn die vanuit hun achterstand hun dromen weten waar te maken wat anderen kan inspireren. In Nieuwe Ondernemers zien wij deze rolmodellen met hun diverse culturele achtergronden. Ze hebben lef, passie, ze zetten door om hun dromen na te jagen ondanks de vele tegenslagen.
Onze stichting ontwikkelt daartoe innovatieve en pragmatische projecten, organiseert events, coacht, adviseert, doet onderzoek en geeft trainingen en lezingen over Nieuw Ondernemerschap en Inspirerend Leiderschap. Ons unieke programma, het Dutch Dream Coachingsprogramma, draait al zes jaar en met succes!

Om ons Dutch Dream Team te versterken, zoeken wij per direct een: Hands-on en gepassioneerd Officemanager (Tot 2 jaar werkervaring)

De functie
DDF is op zoek naar een gepassioneerde persoon die ervaring heeft met uitvoeren, begeleiden, monitoren, plannen, organiseren en evalueren van innovatieve programma’s op het gebied met ondernemerschap, leiderschap en diversiteit.
Je draagt ondernemerschap een warm hart toe en ziet net als wij een ondernemende en actieve maatschappij. Je komt naast de directeur en programmamanager te werken om onze stichting commercieel en inhoudelijk te versterken en naar een hoger niveau te tillen zodat wij duurzaam kunnen bijdragen aan de groei en bloei van Nederland.

Werkzaamheden
– Plannen, organiseren, monitoren, begeleiden en uitvoeren van projecten.
– Organiseren van events
– Onderzoek doen over ondernemerschap en diversiteit samen met partners.
– Meehelpen met Accountmanagement, leadgeneratie; onderzoeken en ontwikkelen mogelijkheden om nieuwe klanten/opdrachtgevers te werven en duurzame relaties te bouwen.
– Uitvoeren van PR, Marketing en Communicatie trajecten inclusief social media, mailingen, Dutch Dream Newsletter opstellen en beheren van website.
– Opstellen van contracten en uitvoeren en beheren van alle administratie en financiële administratie van de stichting.
– Coördineren van Dutch Dream Network en werven van leden.
– Backoffice taken bijv. afspraken maken, events organiseren, werven en screenen van ondernemers.
– Fondsenwerving en aanvragen schrijven en indienen voor fondsen en subsidies.
– Leidinggeven aan trainees en stagiaires.

Competenties
– Passie voor – en affiniteit met ondernemerschap, leiderschap en diversiteit
– Oplossingsgericht, proactief, snel, commercieel, creatief, verbindend, inspirerend, integer, flexibel intelligent en representatief
– Zowel visionair als hands-on
– Kennis van en ervaring met uitvoeren van innovatieve programma’s, backoffice en
frontoffice taken
– Sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie
– Minimaal HBO denk- en werkniveau, geen typische 9 tot 5 mentaliteit
– Hard voor de zaak, zacht voor de mens

Wij bieden
Wij bieden een afwisselende functie voor minimaal 3 dagen per week in een klein kernteam met daaromheen een groot scala aan partners, ondernemers, coaches, topmanagers en experts. Er heerst een informele sfeer met passie voor ondernemerschap met hoog tempo en hands-on mentaliteit en oog voor divers talent vanuit de Dutch Dream.
Wij bieden een projectcontract aan. Bij goed functioneren wordt dit contract verlengd. Wij bieden een marktconform salaris op maat. Je rapporteert aan de directeur.

Heb je interesse?
Stuur dan snel je motivatie en CV naar onze directeur, mevrouw Zehra Dogan, z.dogan@dutchdreamfoundation.nl. Kijk ook op www.dutchdreamfoundation.nl. Je kunt voor meer informatie bellen naar 020-6500650.