Wij nodigen u van harte uit voor het Dutch Dream Gala Award Event 2016, met o.a. Alexander Pechtold.

Dutch Dream Gala Award Event – 28 november 2016 – Dutch Dream Foundation.

Amsterdam, 24 november 2016
Het jaarlijkse Dutch Dream Award Event van de stichting Dutch Dream Foundation (DDF) vindt dit jaar plaats op 28 november a.s. in het prachtige Rijksmuseum, in samenwerking met onze partners ING en Rijksmuseum. Dit jaar is het Event extra bijzonder, want het is een Gala editie. Speciaal voor ons 10-jarig bestaan. Daarnaast is het de zesde editie van ons succesvolle Dutch Dream Award Event en de heer Alexander Pechtold geeft een speech! De opening wordt verzorgd door de heer Atilla Aytekin, CEO Triodor Software en OrangeGames en Voorzitter DDF. Het thema van de avond is: “Sociaal en Nieuw Ondernemerschap”.

De moderator van de avond is Diana Matroos, presentatrice en interviewer bij BNR. Onze juryvoorzitters Jacqueline Zuidweg en Alex Kuiper zullen de winnende koppels van 2016 bekend maken en de Dutch Dream Award 2016 uitreiken. Daarnaast is er een live optreden van de jonge, talentvolle Karsu. De dag zal feestelijk afgesloten worden met een VIP en Walking Dinner in het Rijksmuseum met live muziek van Shauntell Baumgard en DJ Michiel de Jong.
Vanaf begin 2016 zijn 26 deelnemende ondernemers binnen ons landelijke en Regio Amsterdam Dutch Dream Coachingsprogramma, een jaar lang, één op één gecoachd door 26 topmanagers uit het bedrijfsleven en de overheid. De huidige programmajaren worden afgerond door het uitreiken van de Dutch Dream Awards 2016 aan de ondernemers die zich in het afgelopen jaar het meest hebben onderscheiden. Er zijn twee vakkundige jury’s die voor ieder programma een winnaar zullen aanwijzen.
Tijdens het Event presenteren wij ook onze film van 10 jaar DDF. Tot slot stellen we de nieuwe deelnemende ondernemers en topmanagers van het coachingprogramma 2017 aan u voor.

Enkele bekende coaches/ topmanagers die meedoen zijn:
Erik van der Meijden (CEO Exact), Liesbeth Kaashoek (PostNL), Jan Kuiper (CEO FranklinCovey NL), Monique Coebergh (IBM), Afke van Rijn (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Henk Grevelman (Vereniging Achmea), Marco Kleinherenbrink en Brigitte van Zwienen (UWV), Wouter van Tilburg (Nederlandse Loterij), Madeline Dessing (CEO HayGroup/KornFerry), Erwin van der Rijt (Partner BDO), Rob de Jonge (CEO WHB), Luc van Bussel (CEO Regardz), Esthrella Khouw, Laila Ammal en Rafik Majiti (ING), en Ger Welbers (TVNH en AT).

PROGRAMMA OP 28 NOVEMBER 2016

16.00 uur
Ontvangst

16.30 uur
Opening van het programma met:
– Diana Matroos, moderator
– Welkom
– Atilla Aytekin, CEO Triodor en OrangeGames en Voorzitter Dutch Dream Foundation
– Keynote spreker
– Alexander Pechtold, Fractievoorzitter D66
– Film 10-jarig bestaan DDF

17.15 uur
Uitreiking Dutch Dream Award 2016 Landelijk en Regio Amsterdam
Jacqueline Zuidweg en Alex Kuiper, Juryvoorzitters

17.25 uur
Muzikale Intermezzo
Karsu, pianist en zangeres

17.35 uur
Bekendmaking Dutch Dream Koppels 2017

18.00 uur
Afsluting inhoudelijke gedeelte en start bezichtiging Eregalerij Rijksmuseum

19.00 uur
Walking en VIP dinner met violist Shauntell Baumgard en DJ Michiel de Jong

21.00 uur
Einde Dutch Dream Gala Award Event 2016

Dutch Dream Foundation – Expertisecentrum voor ondernemerschap en diversiteit!

De Stichting Dutch Dream Foundation (DDF) is in 2006 opgericht naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘Atilla’s Dutch Dream’. Hierin vertelt Atilla Aytekin, CEO Triodor en OrangeGames zijn levensverhaal als Turkse ondernemer-tegen-de-stroom-in.

Doel van onze stichting is de maatschapij inspireren en activeren middels Nieuw Ondernemerschap. Hierin ligt de focus op wat we van elkaar kunnen leren en hoe we elkaar kunnen verbinden vanuit culturele cross-overs. Onze visie is dat ondernemerschap dé sleutel is tot een betere maatschappij en economie. Vandaar ons motto: Dare to have a Dream…!
Het resultaat is een meer open-minded, actieve, verbonden en ondernemende maatschappij…!

In de 7 jaar dat ons coaching programma bestaat, hebben we 200 ondernemers laten groeien met gemiddeld 67% meer omzetgroei en 35% meer personeelsgroei. Er zijn 100 topmanagers als coaches aan deze ondernemers gekoppeld en inmiddels hebben we 500 Dutch Dream Network leden.

Bekijk hier de preview van onze DDF Film over 10 jarig bestaan die tijdens ons Dutch Dream Gala Award Event 2016 gelanceerd wordt. https://youtu.be/MLgmDz_Etzc

Begin dit jaar is de zesdelige documentaireserie ‘Hart voor de Zaak’ getoond via NTR op NPO2. In de serie worden vier ondernemers uit ons programma met hun coaches gevolgd. De kijkers zullen zien hoe het jaar van de ondernemers met hun pieken en dalen is verlopen.
Noot voor de redactie (NIET VOOR PUBLICATIE):

Meer informatie bij:
Mevr. mr. Zehra Dogan
Directeur Dutch Dream Foundation
+31(0)20 650 0650
+31(0)61 418 4191
z.dogan@dutchdreamfoundation.nl

Dutch Dream Foundation
E-mail: info@dutchdreamfoundation.nl