DREAM ON TALENT DAY – VRIJDAG 30 AUGUSTUS – METIS MONTESSORI LYCEUM AMSTERDAM 

Na de succesvolle Kick-Off van het Dream On Talent project op woensdag 26 juni 2019, is de volgende inspiratiedag een feit! Op vrijdag 30 augustus 2019 gaan we de eindexamenklassen (havo/vwo) van het Metis Montessori Lyceum Amsterdam empoweren om hun talenten te benutten en hun dromen na te jagen.

Het doel van ons project is om verschillende werelden te verbinden die elkaar normaliter niet of nauwelijks treffen. Tijdens de Dream On Talent Day op vrijdag 30 augustus zullen inspirerende sprekers vanuit eigen passie en ervaring hun kennis delen en interactieve workshops verzorgen over onderwerpen zoals het geheim van goed netwerk, zichtbaarheid & storytelling en Dream Discovery. In de workshops geven we de jongeren de handvaten om hun dromen te specificeren, te formuleren en in haalbare stappen op te delen en zijn onze succesvolle sprekers een voorbeeld dat ze deze dromen ook echt kunnen najagen.

Aan het einde van het programma zijn er ontmoetingstafels waarbij de jongeren vragen kunnen stellen en zich kunnen voorstellen aan bedrijven uit verschillende sectoren. De jongeren leren dus niet alleen het geheim van goed netwerken in theorie maar kunnen ze gelijk het netwerken in de praktijk toepassen en is dit een goede oriëntatie op de keuze voor hun vervolgstudie.

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA: