“The difference between mere management and true leadship is communication” – Winston Churchill

Geef het stokje door

Je bent een topmanager en hebt veel bereikt, maar er knaagt iets. Je hebt succes, je bedrijf loopt goed en je medewerkers zijn tevreden. Toch vraag je je soms af of er niet meer is in het leven. Je wilt wel eens een andere bijdrage leveren aan de Nederlandse maatschappij en economie. Je wilt inspireren en geïnspireerd raken. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Bij de Dutch Dream Foundation (DDF) kunnen we niet wachten om je te ontmoeten. Want bij ons begint de opbouw van de nieuwe Nederlandse economie: een economie van diversiteit, social entrepreneurship, innovatie en fris talent. Wij brengen je in contact met onze ‘nieuwe ondernemers’, ruwe diamanten met veel potentie. Met jouw kennis en ervaring kun jij ervoor zorgen dat zo’n ondernemer het maximale uit zichzelf en zijn of haar bedrijf haalt.

Ook jou levert dat veel op. Nederland verandert immers en de markt verandert mee. Bij ons leer je aanstormend talent kennen en krijg je inzicht in de manier waarop zij denken en werken. Daarvoor bieden wij coachingstrajecten aan, events, inspiratiereizen, een uitgebreid Dutch Dream Network én onze expertise op het gebied van innovatief denken, diversiteit en ondernemerschap. Zo blijf jij ook geïnspireerd!

Dus, wil je jouw ervaring en expertise graag delen en ondertussen vooruit blijven denken? Sluit je dan snel aan!

Dutch Dream Stories

 Abolfazl Karami

Abolfazl Karami

  • King of the Ribs

“Het Dare to have a Dream-programma heeft mijn netwerk een boost gegeven en mij op een andere manier naar mijn bedrijf laten kijken. Het resultaat: een nieuw, schaalbaar en meer winstgevend bedrijfsconcept.”

Laamia Elyounoussi

Laamia Elyounoussi

  • De Zaak

“Dankzij de nieuwe inzichten van mijn coach (CEO bij Festo) ben ik anders en slimmer gaan werken. Hierdoor nam in het coachingsjaar de omzet met 60% en de winst met 200% toe."

Ruud Mols

Ruud Mols

  • De Nederlandse Staatsloterij

“Een kijkje in de dynamische en soms hectische wereld van de ondernemer waar alles nog mogelijk is, werkt inspirerend en zet je aan het denken.”

Mart Pfeiffer

Mart Pfeiffer

  • Rabobank Schiphol

"Elke suggestie die je de coachee aanreikt, dwingt je om na te denken over de processen binnen je eigen organisatie."