“An investment in knowledge pays the best interest”
– Benjamin Franklin

Dutch Dream Coachingsprogramma voor Topmanagers

Ben jij een gearriveerde topmanager, maar heb je het idee dat je meer kunt leren? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen en wil je innovatief blijven? Dan kan de Dutch Dream Foundation (DDF) je helpen. Met het Dutch Dream Coachingsprogramma dichten wij de kloof tussen bi-culturele ondernemers, social entrepreneurs en innovators en het topmanagement van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij brengen jullie bij elkaar. Samen werken jullie aan de droom van deze ‘nieuwe ondernemers’. Zij zijn de nieuwe lichting entrepreneurs die de Nederlandse economie stimuleren en gaan trekken!

Jij bent één van de twintig coaches in het Dutch Dream Coachingsprogramma, die twintig geselecteerde ‘nieuwe ondernemers’ – bi-culturele ondernemers, social entrepreneurs en innovators – een jaar lang begeleidt. Succes gegarandeerd, dat blijkt uit analyse van de afgelopen vijf jaar van het programma. Enkele tientallen coaches zijn je de afgelopen jaren voorgegaan in het verwezenlijken van de Dutch Dream van een select gezelschap talent- en passievolle ondernemers.

Jij kunt via het exclusieve coachingsprogramma ondernemers een spiegel voorhouden, hun businessplannen analyseren, je netwerken voor ze openen en jouw ervaringen met ze delen.

What’s in it for you? Voldoening, succes, andere perspectieven, nieuw netwerk, frisse ideeën, inspiratie én ideeën voor nieuwe business.

Wil je meer informatie over het Dutch Dream Coachingsprogramma of wil je als coach deelnemen aan het exclusieve programma? Meld je dan aan!

DEZE TOP COACHES GINGEN U VOOR

Henk van den Broek

Henk van den Broek

  • Dirk van den Broek

‘Jongeren met een niet-westerse achtergrond zijn wat bescheidener en moeten wat meer durven doorpakken en risico nemen. Binnen ons eigen bedrijf drongen jonge mensen met een andere culturele achtergrond niet door tot managementposities.'

Mart Pfeiffer

Mart Pfeiffer

  • Rabobank Schiphol

"Elke suggestie die je de coachee aanreikt, dwingt je om na te denken over de processen binnen je eigen organisatie.”

Eline Spros

Eline Spros

  • Belastingdienst

“Als coach geeft het mij veel energie om de spiegel te kunnen zijn voor een groei-ondernemer.”

Frans van Steenis

Frans van Steenis

  • De Nederlandse Staatsloterij

“De ondernemers denken dat zij gecoacht worden door ons, maar in feite worden wij door hen gecoacht.”