De Dutch Dream Foundation

Onze stichting, de Dutch Dream Foundation (DDF), bestaat sinds 2006. Afgelopen acht jaar hebben wij met ons Dutch Dream Program, 220 startende ondernemers individueel begeleid en geholpen bij het realiseren van hun droom.Na acht succesvolle jaren met ons vorige programma voor groeiondernemers gaan we ons bij de Dutch Dream Foundation richten op talentvolle, ondernemende en ambitieuze jongeren tussen 15 en 30 jaar, met een multiculturele achtergrond die hun dromen sneller en bewuster willen waarmaken.

Wij geloven namelijk dat deze jongeren de ‘next generation leaders’ zijn en dat onze samenleving deze jongeren hard nodig heeft om verder te groeien en de sociale segregatie te verkleinen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat jongeren met een migratieachtergrond nog steeds achterstanden hebben en moeite hebben om hun positie te werven op de arbeidsmarkt.

Met ons Wereldburgerprogramma project willen we deze achterstand verkleinen. Dit willen wij doen door samen met onze partners jaarlijks meerdere inspiratiedagen te organiseren voor deze bi-culturele jongeren (15-30 jaar). Deze unieke inspiratiedagen hebben als doel om de jongeren te motiveren, inspireren en kennis te delen vanuit diverse onderwerpen, zoals leiderschap, innovatie en ondernemerschap, die we op maat per inspiratiedag gaan neerzetten.