“Education is the most powerful weapon
which you can use to change the world”
– Nelson Mandela

Advies & workshops voor organisaties

De Dutch Dream Foundation (DDF) biedt, naast de ondernemerstrajecten, ook verschillende programma’s op maat aan voor topmanagers en organisaties. Zo hebben we bijvoorbeeld programma’s op het terrein van diversiteit, ondernemerschap en leiderschap.

Workshop ‘Activeren middels Ondernemerschap’ Deze tijd vraagt om andere medewerkers. Medewerkers die niet alleen maar volgen, maar ook als leiders durven op te treden. Die de lead willen en ergens verantwoordelijkheid voor durven nemen en over ownership beschikken. In de workshop ‘Activeren middels Ondernemerschap’ nemen ervaren ondernemers deelnemers mee in de wereld van entrepreneurship. De wondere wereld van tegenslagen, dromen, doorzettingsvermogen, een helder doel en succes.

Boardroom Connection Program

Zelfs als je denkt dat je het met jouw bedrijf goed doet, kan het altijd nog beter! Nieuwsgierig geworden? Laat je dan tijdens onze Boardroom Connection Program verrassen, uitdagen, verbinden en inspireren door de ‘next generation leaders’!

Tijdens onze Boardroom Connection Program nemen we jou mee op inspiratiereis over leiderschap, ondernemerschap en diversiteit. De experts zijn hier bi-culturele ondernemers en topmanagers, allen met hun unieke, persoonlijke ervaringen.

Wil je meer informatie? Meld je dan nu aan!