Het Wereldburgerprogramma

Zet jij je in voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer? Behoor jij tot de volgende multiculturele leiders van de toekomst? En wil jij als wereldburger jouw droom leven? Dan is het Wereldburgerprogramma echt iets voor jou!

Een wereldburger beperkt zich niet tot één systeem van één cultuur. Door het wereldburgerschap te omarmen includeer je jezelf in alle culturen en daarmee in the global system.

Het kompas van Zehra Dogan

Zehra Dogan wijst je de weg met haar kompas. Zij heeft de sleutelvisie en methodiek voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Met haar wereldburgerprogramma en kompas wijst ze de weg richting authentiek leiderschap, voor de volgende multiculturele generatie leiders van de toekomst. Een maand lang neemt zij jou mee!

Inmiddels leeft Zehra haar droom en biedt zij ‘anderen’ een omgeving om hun eigen droom te kunnen gaan leven door het wereldburgerschap te omarmen. Al haar wijsheid, kennis en expertise vanuit de Dutch Dream Foundation (DDF) heeft Zehra samen met de leidende thema’s gebundeld in het wereldburgerprogramma. Durf een wereldburger te zijn om je droom te kunnen leven.

 

Wat gaan we doen?

Met het kompas word je in 4 fasen de weg gewezen en leer je hoe je je talenten optimaal kan inzetten. Ongeacht je achtergrond. Sterker nog, dankzij jouw achtergrond. Vanuit authenticiteit en zelfvertrouwen. Als wereldburger de volgende stappen zetten richting authentiek leiderschap. We gaan van idee naar een plan! In deze course leer je alles over:

– Maatschappelijke impact

We duiken eerst jouw achtergrond in. Wat is jouw verhaal? Welke rolmodellen heb jij gehad? Van hieruit bepalen we welke maatschappelijke impact jij wil maken.

– Innovatie

Vanuit deze visie op jouw impact gaan we naar de kracht van innovatie. Dan kan je het verschil maken. Hier leer je alle tips en tricks.

– Ondernemerschap

Wat is succes voor jou? We gaan hier een plan maken om vanuit jouw natuurlijke competenties te komen tot zinvolle ontwikkeling. Doelen stellen dus!

– Leiderschap

Nu ontwikkelen we de visie. En wat maakt jou hierin authentiek? We begeleiden je hierin bij de ontwikkeling van jouw kernwaarden.

 

Wat levert dit op?

Na het volgen van het wereldburgerschap programma met kompas, kan je in iedere (corporate) omgeving “aarden”. En gaan staan voor jouw idealen met een open vizier om iedereen te includeren. Samenwerken vanuit een eigen krachtige visie voor een grotere gemeenschappelijke missie. We gaan vanuit allerlei ideeën die jij misschien wel hebt om maatschappelijk bij te kunnen dragen, naar een goed plan om echt actie te gaan ondernemen!

 

Doe je mee?

 

Voor en achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Onderwerp

Bericht