“I have a dream” – Martin Luther King

Terug naar jouw Dutch Dream!

Het kriebelt… Je hebt al veel bereikt, maar je doet nog niet waar je van droomt. Iedere dag ga je trouw naar je werk, maar toch wringt er iets. Je wilt verder. Je wilt meer. Maar je weet niet precies hoe.

Dutch Dream Foundation (DDF) helpt je graag om jouw wens, jouw Dutch Dream, te laten uitkomen. Daarvoor bieden we je een totaalpakket van coaching, onderwijs, ondersteuning, netwerk en natuurlijk business. Hoe? Via landelijke, regionale én individuele coaching, inspiratiereizen en ons eigen Dutch Dream Network.

Voor wie? Alle ‘nieuwe ondernemers’ zijn bij ons welkom: social entrepreneurs, innovators en bi-culturele ondernemers, die vastbesloten, gemotiveerd en vol passie zijn om hun droom te realiseren.

Dus, ben jij zo’n ruwe diamant die nu echt wil stralen? Ben jij er aan toe om jouw Dutch Dream te realiseren? Klik dan hieronder om je aan te melden voor een van onze initiatieven en laat je inspireren door andere Dutch Dreamers!

Wil jij ook jouw ondernemersdroom realiseren en starten met het Dutch Dream Coachingsprogramma? Klik dan op de button hieronder en vul het aanmeldformulier in.Dutch Dream Stories

 Abolfazl Karami

Abolfazl Karami

  • King of the Ribs

“Het Dare to have a Dream-programma heeft mijn netwerk een boost gegeven en mij op een andere manier naar mijn bedrijf laten kijken. Het resultaat: een nieuw, schaalbaar en meer winstgevend bedrijfsconcept.”

Laamia Elyounoussi

Laamia Elyounoussi

  • De Zaak

“Dankzij de nieuwe inzichten van mijn coach (CEO bij Festo) ben ik anders en slimmer gaan werken. Hierdoor nam in het coachingsjaar de omzet met 60% en de winst met 200% toe."

Ruud Mols

Ruud Mols

  • De Nederlandse Staatsloterij

“Een kijkje in de dynamische en soms hectische wereld van de ondernemer waar alles nog mogelijk is, werkt inspirerend en zet je aan het denken.”

Mart Pfeiffer

Mart Pfeiffer

  • Rabobank Schiphol

"Elke suggestie die je de coachee aanreikt, dwingt je om na te denken over de processen binnen je eigen organisatie."