Heb jij dromen en de ambitie om je volledige potentieel te benutten maar mis je een netwerk en weet je niet goed hoe je de eerste stappen kunt zetten?

Op de Dream On Talent Day leer jij hoe je je talenten kunt transformeren tot resultaat. Succesvolle jongeren, ondernemers en bekende Nederlanders, waar jij misschien wel tegenop kijkt, zullen je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Je hebt o.a. de kans om netwerkvaardigheden op te doen en deze gelijk in de praktijk toe te passen.

Met o.a. Jörgen Raymann, Prinses Laurentien etc. leer jij hoe je je dromen waar kunt maken, hoe je jezelf kunt empoweren, hoe je je netwerk zo strategisch mogelijk kan inzetten en hoe je met impact voor een grote groep kan spreken en waarde kunt creëren voor je leven.

Deze inspirerende en sfeervolle dag staat geheel in het teken van zelfontplooiing, persoonlijk leiderschap en plezier hebben in de ontwikkeling die je te wachten staat.

Wie weet verander jij van een leergierige starter naar een succesvolle ondernemer en word jij een toekomstige spreker op één van de Dream On Talent Days en een inspirator voor de volgende generatie!

Meld je nu aan voor de volgende Dream On Talent Day

Dare to have a dream!- Dutch Dream Foundation