Voor Partners

Heb je interesse om je in te zetten als Social Investor voor de bi culturele jongeren en om deze inspiratiedagen met ons mogelijk te maken?

Binnen ons Wereldburgerprogramma project zoeken we Social Investors die hun bijdrage willen leveren vanuit hun MVO hart, maar zelf ook van onze jongeren met de diverse achtergronden willen leren en openstaan om in hun wereld binnen te stappen.

 

Eventpartners

Je wilt deel uitmaken van een (online) netwerkplatform van gelijkgestemden, high-end, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Je wilt jouw organisatie bekend maken onder de nieuwe generatie en jouw producten aanbieden. Daarom vind je het ook belangrijk om samen met ons een bijzondere inspiratiedag te organiseren, waarin verbinden en empoweren belangrijke thema’s zijn en jouw behoeften en de behoeften van anderen bij elkaar te laten komen. De inhoud van het programma is zowel educatief als om te entertainen.

 

Inhoudelijke partners

Als inspirerende spreker vertel je tijdens de inspiratiedag jouw authentieke verhaal aan onze jongeren. Een inspiratiesessie duurt maximaal één uur. Er zijn meerdere Inspiratiedagen per jaar, waarbij er per inspiratiedag minimaal 50 tot 100 jongeren aanwezig zullen zijn. Je bent minimaal een of twee keer per jaar inzetbaar voor deze Inspiratiedagen. Thema’s die centraal staan tijdens de inspiratiedagen zijn (persoonlijk) leiderschap, ondernemerschap, innovatie en diversiteit.

Wil je jezelf en je organisatie verbinden aan de Dutch Dream Foundation of heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op!

Email: info@dutchdreamfoundation.nl