AboutOp 12 november 2015 vond het eerste Dare to have a Dream Award Event van de Metropoolregio Amsterdam plaats bij de Rabobank Schiphol in Hoofddorp. Tijdens het Event van Dutch Dream Foundation (DDF) won Edgar Kampers de prijs van beste ondernemer van het regionale “Dare to have a Dream” programma 2015. De Award werd uitgereikt door Doortje van Unen, Adjunct Directeur van Amsterdam Economic Board.

Els Avontuur, directeur bedrijven Rabobank Schiphol, en Atilla Aytekin, CEO Triodor Software en OrangeGames en tevens voorzitter van de Dutch Dream Foundation, openden samen de middag. Zij bespraken thema’s zoals het belang van ondernemerschap en toekomstig leiderschap. De Keynote spreker was Annemiek Smit van Orange Pirates en tevens deelneemster aan het nationale Dare to have a Dream programma.

Edgar Kampers, winnaar van de Dare to have a Dream Award 2015 Metropoolregio Amsterdam
Edgar Kampers is de winnaar van de Dare to have a Dream Award 2015 Metropoolregio Amsterdam. Met zijn onderneming Qoin heeft hij aan de wieg gestaan van zeer belangrijke financiële innovatie met een grote impact. Qoin levert wereldwijd consultancy, ICT en service beheer voor alle aspecten van het opzetten van community currencies.

Edgar Kampers werd het afgelopen jaar gecoacht door topmanager Piet Hein Boogerd van BizzyBees. De jury vond dat Edgar de meeste groei heeft doorgemaakt en een duidelijke visie heeft op de toekomst. De jury is ervan overtuigd dat met zijn doorzettingsvermorgen en drive, hij klaar is om de wereld te veroveren.

Het afgelopen jaar zijn tien ondernemers uit de Metropoolregio Amsterdam één-op-één gecoacht door topmanagers uit het Nederlandse bedrijfsleven. Met dit coachingsprogramma wil Dutch Dream Foundation jonge ondernemers helpen om binnen één jaar een grote stap te zetten bij het realiseren van hun Dutch Dream. Naast Edgar Kampers, waren Toy Hertogh van WeGo en Edo van der Zouwen van Mindful Marketing genomineerd voor de Award.

De coaches van het afgelopen jaar waren:
Gijs Scholten (ING), Jan Boerma (UWV), Ard van Berkel (Rabobank), Piet Hein Boogerd (BizzyBees), Hans van Stegeren (Holdingsteady), Alexander van der Peijl (Dunweg Uitvaartzorg), Pieter van der Spek (Keps Invest), Jos van Kleef (Goudappel Groep), Sander Fokker (RSM Niehe Lancée Kooij) en Hans Schoonderbeek (Stichting Nationaal Ouderenfonds).

Naast de uitreiking van de Award werden op 12 november de nieuwe koppels van het regionaal Dare to have a Dream programma 2016 (in samenwerking met Amsterdam Economic Board) voorgesteld.

Enkele bekende topmanagers/topondernemers die coachen in het Dare to have a Dream programma Metropoolregio Amsterdam 2016 zijn:
Kamran Ziaee (Ziggo), Gijs Scholten (ING), Monique Coebergh (IBM), Jos van Kleef (Goudappel Coffeng), Jan Kuipers (FranklinCovey) en Pieter van der Spek (Kepsinvest).

Zie hier de foto’s van het mooie evenement!

http://www.boektuttifrutti.nl/portfolio/turkije-3/
http://www.deondernemer.nl/weblogs/item/failliet-gaan-is-boeten-voor-lef/

Gerelateerd Nieuws