DDF nieuwe stijlWij heten jullie van harte welkom op onze vernieuwde website! Wij zijn hard op weg naar een 2.0 DDF en daarbij hoort een nieuwe huisstijl. Een geheel nieuwe website met een nieuw logo en meer functionaliteit voor onze Dutch Dreamers! Kijk gerust even rond.

Met een nieuwe lichting Dutch Dreamers binnen het nationale coachingsprogramma hebben wij bovendien een prachtige nieuwe brochure uitgegeven in de vorm van een leesbare glossy. Al onze deelnemende coaches en ondernemers kom je hierin tegen en bovendien vind je hierin een kort overzicht van onze stichting en waar wij voor staan.

In het vervolg zal het DDFJournaal, 1 keer per kwartaal verschijnen én in een nieuw jasje gestoken worden onder de naam Dutch Dream Newsletter! Meld je hier aan voor de newsletter en houd jouw mailbox eind december in de gaten!

Ons Dutch Dream Network, waar onze alumni en andere Dutch Dreamer bij elkaar komen om hun droom te delen en elkaar te inspireren, zal nog meer mogelijkheden krijgen om met andere leden in contact te komen. Onder de leiding van een nieuwe commissievoorzitter, Ismail Canga, zullen er meer informatieve én netwerkbijeenkomsten georganiseerd worden. Daarnaast is zojuist onze Dutch Dream Network App gelanceerd, met meerdere contactfuncties voor onze leden. Ook lid worden van dit inspirerende netwerk, meld je hier aan!

Gerelateerd Nieuws